Om oss

Tungelsta maskin & hydraulik Service AB (TMHS) grundades av Daniel Fehler 2015. Sedan dess har företaget vuxit och blivit en ledande verkstad för stationär- och mobilhydraulik i Stockholm och i hela landet. TMHS ligger i Västerhaninge och erbjuder hydrauliklösningar till fartyg, industrimaskiner och fordon över hela landet. Hög kvalitet är av största vikt och bidrar till att våra kunder fortsätter att välja oss. Vi är en auktoriserad serviceverkstad och har också ett stort lager av reservdelar.

Vi använder oss av den senaste tekniken när vi arbetar för en säkrare och smidigare arbetsmiljö

Våra värderingar

Vi tror på att erbjuda högsta kvalitet på våra tjänster genom att använda den senaste tekniken och de mest effektiva metoderna. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att se till att våra kunders maskiner och redskap fungerar effektivt och på ett säkert sätt. Vi värdesätter transparent kommunikation med våra kunder och arbetar alltid med integritet och ärlighet. Vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta nivå av professionalism och kundservice.

Vår historia

Tungelsta Maskin & Hydraulikservice AB (TMHS) grundades av Daniel Fehler år 2015 och har sedan dess utvecklats till ett av de ledande verkstadsföretagen i Stockholm som arbetar med stationär och mobil hydraulik både på verkstad och ute på fältet.  

Under åren har vi byggt upp ett stort förtroende hos kunderna genom att erbjuda högkvalitativa tjänster, professionell service och genom att ständigt sträva efter att förbättra och utveckla vår verksamhet. Företaget har idag en välutrustad verkstad i Västerhaninge och erbjuder sina tjänster till företag över hela landet.  

TMHS är auktoriserad serviceverkstad åt flera stora leverantörer och vi har en stor erfarenhet inom svetsning, smide, mobil bearbetning, hydraulikreparationer och vanlig service. 

2023 lanserade vi vår E-handel där vi erbjuder hydraulikkomponenter online. De produkter vi säljer i e-handeln är samma produkter vi själva använder i vår verkstad. Vi kan därav garantera hög kvalité och funktion.