O-ringar

O-ringar är ett flexibelt tätningselement som kan användas statiskt eller dynamiskt i många applikationer. Vi erbjuder ett brett sortiment av o-ringar i flera olika storlekar och dimensioner. Välj önskat innermått nedan. Under vald produkt kan du välja önskad tjocklek i rullistan. 

O-ringar är ett flexibelt tätningselement som kan användas statiskt eller dynamiskt i många applikationer. Ringarna är utformade för att passa in i ett spår och skapa en tätning mellan två eller flera delar. En av de främsta fördelarna med att använda o-ringar är deras förmåga att förhindra läckage av vätskor eller gaser vilket gör dom idealiska för montering i flera system såsom hydraulsystem, pneumatiska system, fordonsmotorer, pumpar osv.  

Våra o-ringar är kostnadseffektiva och har hög prestanda. Vi erbjuder ett brett sortiment i flera olika storlekar och dimensioner för att du ska hitta rätt storlek för just dig. 

Fördelar med o-ringar

  • Hög tätningskraft
  • Kostnadseffektivt
  • Hållbara med lång livslängd

O-ringar av hög kvalité 

Våra o-ringar är kvalitetskontrollerade och har betydligt högre kvalité än motsvarande lågprisaktörer. När du köper o-ringar hos oss får du samma höga kvalitet som vi själva använder i vår egna verkstad.    


o-ring, tätningsring, tätning